Ny formand for Agro Business Park

Ny formand for Agro Business Park A/S er Leif Nielsen, cheføkonom i Landbrug & Fødevarer. Landbrug & Fødevarer arbejder ligesom Agro Business Park på at skabe innovation og iværksætteri inden for jordbrugs- og fødevareerhvervet.

"Agro Business Park har skabt en række innovative virksomheder og aktiviteter, som er med til at skabe en positiv udvikling for landbrugs- og fødevareerhvervet. På den måde deler Agro Business Park på mange områder målsætning med Landbrug & Fødevarer, og jeg ser frem til at udnytte synergierne endnu mere i fremtiden," siger Leif Nielsen.

Nye bestyrelsesmedlemmer

På generalforsamlingen valgtes ud over Leif Nielsen tre nye medlemmer til bestyrelsen:

Søren A. Frandsen, prorektor, Århus Universitet. Ejner Schultz, viceadministrerende direktør, Videnscenteret. Poul Arne Jensen, administrerende direktør, Innovation MidtVest.

Annette Rye Larsen fortsætter som næstformand.

Direktør for Agro Business Park, Lars Visbech Sørensen, hilser den nye bestyrelse velkommen og glæder sig til det nye samarbejde.

"Vi står over for en tid, hvor jordbrug, fødevarer, bioenergi og miljøteknologi kan blive Danmarks nye væksteventyr. Så jeg er rigtig glad for, at vi nu har fået konstitueret en stærk bestyrelse, hvor både erhvervslivet, forskerverdenen og den politiske gren er repræsenteret," siger han.

Den nye fortælling om landbruget skabes bl.a. der, hvor forskningen møder erhvervslivet. Og derfor forudser Lars Visbech Sørensen, at Agro Business Park kommer til at spille en endnu mere afgørende rolle for væksten i landbruget i fremtiden.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle