Ny klipper sparer tid

McConnels Barrier Mower gør det muligt at klippe helt tæt på autoværn og andre forhindringer i vejkanten.

Britiske McConnels nye Barrier Mower er godt nyt til især maskinstationer og entreprenører med rabatklipning langs vejene.

Klipperen er med sin fleksarm, der kan arbejde på begge sider af traktoren, og to knive under de to roterende skærehoveder, designet til at klippe meget tæt og sikkert omkring forhindringer som autoværn, skilte, kantsten og træer langs vejene.

Begge de to knivhoveder har en kraftig gummikant, der griber fat i forhindringen og får knivhovederne til at dele sig og klippe på hver side af forhindringen uden risiko for skader på såvel forhindring som knive.

Øget sikkerhed

Fordelene er ifølge producenten McConnel og den danske forhandler, Maskinhandler Indkøbsringen, blandt andet en forbedret trafiksikkerhed under klippearbejdet samt mulighed for at klippe steder, der før kun kunne plejes manuelt og krævede hel eller delvis spærring af vejstrækninger.

Selve designet af Barrierer Mower, der foldes sammen under transportkørsel, medvirker også til øget trafiksikkerhed, idet klipperen giver traktorføreren godt udsyn til både klippearbejdet og trafikken.

Barrierer Mower har en egenvægt på 1.500 kg. Olietanken rummer 170 liter, og knivene roterer med 3.000 omdrejninger i minuttet. Trækkraftbehovet er så lavt som 85 hk, og Barrier Mower kan monteres i liftene enten foran eller bag på traktoren.

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle