Ny plov fra Pöttinger får snigpremiere i Danmark

Østrigske Pöttinger er på vej med Servo 45M - en ny plovserie til traktorer mellem 140 og 240 hestekræfter.

En ny plovserie fra østrigske Pöttinger med betegnelsen Servo 45M vil være blandt nyhederne på den internationale landbrugsmesse, Agritechnica i Hannover. Men forinden vil nyheden kunne opleves i Danmark.

»Ja, som noget helt specielt præsenteres den i Danmark før. Til DM i fabrikspløjning, der afholdes 27.-28. oktober, deltager Pöttinger med den nye Servo 45M serie. Salget af Pöttinger plove i Danmark har været stærkt stigende, og dette arrangement er oplagt til at præsentere den nye model«, siger Pöttingers danske salgschef, Lars Andreasen.

Ploven, der vises i Danmark, er nærmere bestemt en femfuret Servo 45M Plus Nova, hvor betegnelserne Plus står for hydraulisk variabel furebredde, og Nova betyder, at den har hydraulisk stenudløser.

Servo 45M er således en ny serie i segmentet for traktorer mellem 140 og 240 hestekræfter. De nye plove fås med fire til seks furer, alle med mulighed for den velkendte vægtoverføring, Traction Control.

Plovene har et helstøbt vendehoved, der vender over en 130 millimeter aksel. Den har også færre bevægelige punkter ved vending af ploven, ensbetydende med mindre vedligehold samt mindre risiko for slid. Landhjulet er dækket ind af bagerste furer ved pløjning til skel, om end landhjulet sidder placeret langt bagude.

»Servo 45M serien passer perfekte til det danske marked, og med denne forpremiere i Danmark viser vi også, at det danske marked har betydning for Pöttinger«, siger Lars Andreasen.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle