Ny præsident for Landhusholdningsselskabet

Landhusholdningsselskabet har fået ny præsident i skikkelse af godsejer Frederik Lüttichau. Han afløser Per Bach Laursen, som havde meddelt, at han ikke ønskede at fortsætte. Steffen Husted Damsgaard er indtrådt som ny vicepræsident.

Det 240 år gamle selskab lider som mange andre foreninger af vigende medlemstal.

»Men selskabets formål og interesser er de samme nu, som da det blev oprettet. Det er et forum for faglig debat og har også kulturelle formål, så jeg mener bestemt, der er behov for selskabet i disse spindoktortider,« siger Frederik Lüttichau.

Selskabet uddeler hædersbevisninger til ansatte efter indstilling af deres arbejdsgivere. I 2008 uddelte selskabet 24 hædersbevisninger for »Lang og Tro tjeneste« og fire hædersbevisninger, »Den Fortiente til Ære«. I år er der indtil nu uddelt fire hædersbevisninger for »Lang og Tro tjeneste« og to »Den Fortiente til Ære«. Desuden er der i år uddelt to af den sjældent uddelte »Store Sølvmedalje - Beviis for en god Borgers udviiste Patriotiske Fliid«.

Selskabet har godt 450 medlemmer, arrangerer seminarer om aktuelle forhold og udgiver Tidsskrift for Landøkonomi, som udkommer fire gange om året.

Frederik Lüttichau driver godserne Søholt, Engestofte og Ulriksdal på Lolland, som han købte sammen med sin kone, Christel, i 2003.

Læs mere

om Landhusholdnings- selskabet på hjemmesiden

@Læs på nettet:www.1769.dk

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle