Ny sektordirektør for mejeribranchen i Landbrug & Fødevarer

1. maj tiltræder Jørgen Hald Christensen en nyoprettet stilling som sektordirektør / mejeri i Landbrug & Fødevarer. Jørgen Hald Christensen bliver dermed mejeribranchens ansigt udadtil i forhold til medlemsmejerier, myndigheder og nationale og internationale samarbejdspartnere samt indadtil i Landbrug & Fødevarer og Mejeriforeningen.

Som sektordirektør / mejeri vil Jørgen Hald Christensen i Landbrug & Fødevarer arbejde strategisk og operationelt for mejeriernes interesser samt koordinere den faglige og politiske servicering af mejeribranchens medlemmer på tværs af organisationen.

Carl Aage Dahl, adm. direktør i Landbrug & Fødevarer, ser frem til fortsat samspil med mejerimedlemmerne: Med udnævnelse af Jørgen Hald Christensen som sektordirektør / mejeri står vi styrket i forhold til også fremover at indfri medlemmernes forventninger til Landbrug & Fødevarers faglige og politiske indsats for mejeribranchen.

Bredt ansvar

Sektordirektøren får også ansvaret for aktiviteter og medarbejdere i regi af Mejeriforeningen, herunder Mælke-udvalget, Mejeriernes Skolemælksordning, Morgenmælkskampagnen samt administrationen af bl.a. varemærker.

Mejeriforeningens formand, Jan Toft Nørgaard, ser organiseringen med et stærkt fagligt og politisk sekretariat i Landbrug & Fødevarer, de mejerispecifikke opgaver i Mejeriforeningens regi og en central sektordirektør / mejeri, som et stærkt fundament:

"Nu er alle forudsætninger på plads for optimal opfyldelse af medlemsmejeriernes behov. Jeg glæder mig meget over, at Landbrug & Fødevarer nu står endnu stærkere rustet til at hjælpe branchen med at håndtere udfordringer såvel som nye, spændende muligheder."

Jørgen Hald Christensen er 56 år og bosiddende i Aarhus. Den kommende sektordirektør er i dag fødevarechef i Landbrug & Fødevarer, og er et kendt ansigt i mejeribranchen med mere end 24 års anciennitet fra Mejeriforeningen og Landbrug & Fødevarer.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle