Ny uddannelseschef på Erhvervsskolerne Aars

Aksel Gaardsted Christiansen er ansat som ny uddannelseschef på Erhvervsskolerne Aars

Aksel Gaardsted Christiansen, som nu står i spidsen for landets førende uddannelse til entreprenør-og landbrugsmaskinmekaniker, går til den nye opgave med lige dele entusiasme og med et stort ønske om at få sin brede erfaring inden for ledelse, maskiner og mellemmenneskelige relationer til at gå op i en højere enhed i ny uddannelsesmæssig kontekst.

Aksel Gaardsted Christiansen troede oprindeligt, han skulle være landmand, ligesom hans far var det. Sådan gik det ikke helt, selv om han i dag er bosat på slægtsgården ved Viborg, hvor han selv voksede op. I stedet valgte Aksel Gaardsted Christiansen at uddanne sig til falckredder. Interessen for samarbejdet mennesker imellem bragte Aksel Gaardsted Christiansen videre ad ledelsesvejen, da han i en stilling ved Region Midtjylland i 2010 var med til at starte Alarmcentralen – 112 – op. Her tog han sideløbende en offentlig lederuddannelse, der siden skulle lede ham ind i maskinbranchen. En gammel interesse for landbrugsmaskiner og teknik fik således lov at folde sig ud, da han fra 2016 arbejdede med ledelse og salg hos Scantruck, siden Jysk Maskincenter Randers og senest som daglig leder af HCP Maskincenter.

På papiret lå det måske derfor ikke lige umiddelbart til højrebenet, at han i 2019 skulle tage endnu et radikalt jobskifte og gøre karriere i uddannelsessektoren.

»Jeg ser jobbet som en fantastisk mulighed for at kombinere min faglige viden inden for maskiner og teknik med min erfaring inden for lederskab og min passion for menneskearbejdet – en virkelig spændende gryderet i mine øjne«, siger Aksel Gaardsted Christiansen.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle