På efterløn fra Dansk Landbrug

Når tæppet 5. november går for endnu et delegeretmøde i Dansk Landbrug, bliver det uden Birthe Husbond. Chefsekretæren i Dansk Landbrug går på efterløn 1. oktober og lader for første gang i 16 år andre stå for planlægningen og afviklingen af det store arrangement.

Birthe Husbond har gennem mange år stået for den praktiske planlægning af Dansk Landbrugs delegeretmøde foruden en række andre store møder. Lige siden hun kom til Landboforeningerne i 1992, har det været hende, der havde fat i alle detaljerne omkring de store arrangementer. Med overblik og systematik har hun uden at ryste på hånden jongleret med bordplaner, tidsplaner og rejseplaner. Foruden de dagligdags gøremål der i stort og småt har været med at få dagligdagen til at køre i Dansk Landbrugs sekretariat.

I den tredje alder ser Birthe Husbond frem til at kunne bruge mere tid på ægtefællen, Jørn, børnene og de i alt seks børnebørn. Engagementet i det lokale landsbylaug og natteravnene bliver der ikke rørt ved, men fremover glæder hun sig navnlig til at bruge tid på golf og rejser - og især en kombination af de to.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle