På portalen flere gange om dagen

For Hans og Kirsten Stougaard er Landmandportalen et uundværligt redskab i det daglige arbejde.

Når man producerer 44.000 slagtesvin om året, så er det vigtigt at holde styr på hvad, hvor mange og hvornår.

Det kender Hans og Kirsten Stougaard alt til.

Sammen med deres sønner driver de driftsfællesskabet Stougaard med 10 ansatte. Og selv om sønnerne har overtaget meget af driften, styrer Kirsten stadig økonomien, mens Hans stadig får tid til at hjælpe, ind imellem at jobbet som formand for danske halmleverandører skal passes.

Og i den daglige drift bruger de Landmandsportalen hver dag.

"Der er ikke én dag, hvor Landmandsportalen ikke er åben flere gange," lyder det fra Hans, mens hans kone følger op.

"Den er uundværlig i det daglige arbejde."

Mange muligheder

Både Hans og Kirsten lægger vægt på de mange muligheder, man har, når man logger på Landmandsportalens forside.

"Vi får både slagteoplysninger, vi kan se vores gylleregnskab, og vi får nyhedsoverskrifter fra LandbrugsAvisen," fortæller Kirsten.

Og selv om det er sønnerne og de ansatte der står for både indvejning af slagtesvin og gylleregnskab, så bruger de begge Landmandsportalen.

"Hvis jeg mangler en faktura eller andet til regnskabet, så er det altid lige ved hånden. Og slagtestatistikkerne får vi altid igennem Landmandsportalen," fortæller Kirsten.

Også for de ansatte

Det er ikke kun i forbindelse med driften, at Landmandsportalen kommer til nytte på den vestfynske svinebedrift.

Også i frokoststuen står en computer tændt, hvor Landmandsportalen er det første der dukker op, når man åbner for internettet. Her har alle medarbejderne mulighed for at følge med, mens frokosten indtages.

"Den er i brug hver dag. Så vores medarbejdere følger også med i, hvad der sker," forklarer Hans.

Både Hans og Kirsten er glade for Landmandsportalen og ville være kede af at undvære den i det daglige, og de er også glade for, at deres medarbejdere har mulighed for at følge med i driften.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle