Penge er mere interessante end sex

Historier om jordpriser har i 2009 haft flere læsere end de mere spøjse historier.

Penge blev det altoverskyggende tema i 2009. Det kan ses på landbrugsavisen.dk, hvor årets mest læste historier på nettet handler om jordpriser og landbrugets økonomiske situation.

Årets førsteplads går til 'Herregård solgt for en slik', der handler om Lønborggaard ved Tarm, der blev solgt på en tvangsauktion for 13.412.000 kr. i august.

Herefter følger to historier om jordpriserne der falder.

Økonomi frem for sex

"Det er meget bemærkelsesværdigt, at historier med sex ikke fylder nær så meget på læsernes topti, da det er sådant stof, der generelt hitter på nettet," siger webredaktør Majken Lenskjold.

Kun tre ud af 10 historier på landbrugslæsernes hitliste indeholder ordet 'sex'.

Dog kan webredaktøren godt forstå, at tendensen ser sådan ud for netop landbrugsavisen.dk's læsere.

"Det er nok ikke så mærkeligt, at penge-historier har overhalet sex-historierne, da danske landmænd har haft det svært økonomisk i 2009," siger hun.

Plads til lir

Dog har der for landbrugslæserne også været plads til lidt underholdning, da 'Erotisk kalender med landmænd hitter' når en fjerdeplads med 2.000 færre læsere end førstepladsen. Reklamevideoen, der blev forbudt i USA, fordi den viste en letpåklædt kvinde der slikker på og gnider grøntsager op ad sin krop til rockmusik, har også været populær.

I 2008 hittede historier om jordpriser også på landbrugsavisen.dk, men de to tophistorier handlede om svineproducenternes økonomi. En tendens, som i år har bredt sig til at handle om alle landmænds økonomi.

På et år lægges der cirka 5.500 nyheder ud på landbrugsavisen.dk, der læses af over en halv million læsere.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle