Planteavls- konsulenter mødes på Facebook

Debatgruppe oprettet på Facebook for planteavlskonsulenter, men alle kan deltage.

"Det skal være et spindelvæv på kryds og tværs, hvor meninger og debat flyder på en uformel måde."

Det siger Jens Bach Andersen, der til daglig er planteavlskonsulent i Agri Nord, men som også er formand for Planteavlskonsulenternes Forening. Og det er for planteavlskonsulenterne i hele landet, at Jens Bach Andersen har oprettet en fælles debatgruppe på det populære mødested, Facebook. Andre interesserede må dog gerne være med, understreger han.

"Hidtil har vi især brugt mails, men på den måde bliver det mest til envejs-kommunikation. På Facebook håber jeg på en mere uofficiel og uforpligtende udveksling af meninger om både faglige emner, rådgivning og andre ting, som folk føler trang til at føre debat om," siger planteavlskonsulenternes formand.

"Det skal gerne være mere uformelt end at sætte et læserbrev i avisen. Her skal man gerne kunne gøre sig fri at politiske hensyn og til det folkevalgte system."

Hvis initiativet samtidig giver forøget sammenhold og opmærksomhed på foreningen er det positive sidegevinster, mener Jens Bach Andersen.

Han håber, at debatten på Facebook kan flyde af sig selv, og han vil ikke forpligte sig til at holde "gryden i kog" eller at svare på indlæg som en form for brevkasse.

"Ud over debat kan Facebook jo bruges til utrolig meget - udveksling af fotos, videoklip, links og forbindelser. Nu prøver vi, om det giver mening for en forening som vores," siger formanden for planteavlskonsulenterne.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle