Poul Erik Jørgensen bliver ny landbrugsdirektør i Nykredit

Med jobskiftet kommer Poul Erik Jørgensen igen til at arbejde på fuld tid med landbrugserhvervet. Opgaven er både at styrke Nykredits kundevendte indsats på landbrugsområdet og fødevareklyngen samt at bidrage til at målrette Nykredits løsninger, så de passer bedst muligt til erhvervets behov.

Poul Erik Jørgensen, der er 59 år og cand.agro. fra Landbohøjskolen, har arbejdet i Nykredit i næsten 30 år. Opgaverne har omfattet erhvervs- og kreditchef i daværende hovedkontor Haderslev og udlånschef på Fyn. Igennem alle årene har løsninger til landbrugskunderne og landbrugserhvervet været en vigtig del af opgaverne. Det har også været tilfældet, samtidig med at han har ledet Nykredits vurderingsenhed de seneste år.

Poul Erik Jørgensen har været glad for at arbejde med vurderingsområdet, men han glæder sig til igen at kunne fokusere fuldt ud på sit hjertebarn, som er landbrugserhvervet.

Poul Erik Jørgensen er formand for bestyrelsen i Institut for Fødevarer og ressourceøkonomi, IRFO, og er i det hele taget engageret i, hvordan landbrugs- og fødevareerhvervene kan videreudvikle den vigtige position, de har i Danmark.

Han har således været medlem af følgegruppen for Natur- og landbrugskommissionen, og han har senest engageret sig stærkt i debatten om, hvordan økonomisk og befolkningsmæssigt klemte områder uden for de store byer kan løftes.

Poul Erik Jørgensen er desuden kendt i brede landbrugskredse som en vidende debattør og foredragsholder.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle