Råvarespillet går i luften i dag - tænd computeren og spil med

Du får en million fiktive kr. og kan gratis prøve at handle med futures og valuta - og vinde flotte præmier.

Fra og med i dag kan du deltage i Råvarespillet, som lanceres af LandbrugsAvisen i samarbejde med Agromarkets og Saxo Bank.

Råvarespillet er et realistisk investeringsspil, som giver deltagerne mulighed for at teste deres evner som investorer. Det går i korte træk ud på at opnå det bedste afkast i spilperioden ved investering af 1.000.000 fiktive kr.

I Råvarespillet handler man med både råvarer og valutaer - blandt andet svinekød, hvede, soja og majs samt dollar, japanske yen og schweizerfranc.

Prøvespil

Selve spillet løber over seks uger, og forud for det ligger der en prøveperiode på 14 dage, som starter i dag.

Handlen med råvarer og valuta foregår inde på Saxo Banks hjemmeside SaxoWebTrader.

Alle priser er dagsaktuelle, og derfor giver råvarespillet et godt indtryk af, hvad man kunne have tjent - eller tabt - hvis man ellers havde handlet med rigtige penge.

Hvis du overvejer at handle med futures, er råvarespillet derfor en god lejlighed til at prøve, hvordan det fungerer, uden at skulle betale lærepenge.

Som hjælp til at følge markedet og priserne er der på hjemmesiden en række grafer og analyser, der løbende opdateres ud fra tekniske analyser, så man er bedre klædt på til at træffe de rigtige beslutninger. Her kan man for eksempel automatisk få besked, hvis prisen på en råvare eller valuta kommer over eller under en bestemt grænse, som man selv har sat.

Det kan for eksempel være, at man har besluttet sig for at sælge brødhvede, hvis prisen kommer op over 130 kr. pr. hkg.

Man kan også automatisk få et tidligt varsel om, at der er ved at ske en ændring i markedet.

Se mere på:

www.landbrugsavisen.dk/raavarespillet

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle