Skrappere krav giver færre stjerner, men værdien bliver større

Trods skærpede krav til nyhedsværdien kan Agromek i år byde på 57 to- og trestjernede nyheder, hvoraf 10 er helt nye i Europa. I alt uddeles Agromek Stars til 128 produktnyheder.

Med uddelingen af Agromek Stars til 128 produktnyheder op til Agromek 2018 er stjerneregnen aftaget væsentligt i forhold til 2016, hvor der var stjerner til 245 produktnyheder. Kravene til nyhedsværdien er i år blevet skærpet. Men det betyder også ifølge arrangørerne, at der må stå langt større respekt om den enkelte stjerne.

Dommerne i nyhedsudvalget har givet tre stjerner til 13 nyheder, to stjerner til 44 nyheder, og 71 nyheder har fået én stjerne. Blandt de tre-stjernede er 10 af dem Europa-nyheder og dermed aldrig tidligere præsenteret på en udstilling i Europa.

»Det er dejligt at se den kreativitet og idérigdom, der afspejles på Agromek gennem produktnyhederne. De mange innovative nyheder vil være med til at hjælpe landmænd i ind- og udland med at forbedre effektiviteten eller lette arbejdet i hverdagen«, siger Agromeks direktør Claus Hermansen, der glæder sig over, at nyhederne kommer fra et bredt udsnit af udstillere.

»Det er både store koncerner og mange mindre virksomheder, som satser på at præsentere deres nyheder på netop Agromek. Vi har i år valgt at styrke nyhedsværdien af Agromek Stars i samarbejde med vores eksperter og dommere. Formålet er, at besøgende på Agromek kan være sikre på, at der virkelig er noget nyt at se på og høre om, når de møder et Agromek Star skilt ude på standene, uanset om det har én, to eller tre stjerner«, siger Claus Hermansen.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle