Skriv til og få svar fra formanden

Klik ind på www.landbrugsavisen.dk/blog. Det er den direkte linje til formand for Dansk Landbrug Peter Gæmelke. Og bloggen er for alle, der vil debattere med ham om synspunkter, der vedrører landbrug.

Peter Gæmelke har inviteret Dansk Landbrugs medlemmer til at tage aktivt del i debatten om erhvervets fremtid. Regeringen planlægger i begyndelsen af 2009 at lancere en omfattende plan for grøn vækst frem mod år 2020. Som optakt har Dansk Landbrug planlagt en række konferencer.

Formanden har spillet ud med sine synspunkter på de centrale områder og beder nu om medlemmernes kommentarer og synspunkter på hans egen blog på landbrugsavisen.dk.

"Vi skal tage diskussionen med os selv og turde give et bud på, hvor vi vil hen. Vi skal have engageret medlemmerne i debatten, og vi skal sikre, at vi har opbakning til vores synspunkter, når ideerne bliver til praktisk politik," siger Peter Gæmelke.

På bloggen, der åbnede på landbrugsavisen.dk mandag morgen, har Peter Gæmelke allerede skrevet sin mening om en række centrale spørgsmål for dansk landbrug. Og der er stof til en god debat.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle