Sprøjte med slangeoprul og redekassebom

BC Agro-Tek bygger sprøjter til montering på en pallegaffel. Sprøjterne leveres med lanse med 7-10 eller 15 meter slangeoprul samt redekassebom, som er specialbygget til sprøjtning mod lopper mm.

Dyserne er monteret, så de dækker hele redekassen. Desuden kan sidedyser sprøjte ind under og over burene for eksempel ved fluebekæmpelse eller køling. Sprøjtebommen er fjederpåvirket, og den klapper selv ind og ud ved gennemkørsel af døre.

Ud over redekassebommen kan pallegaffel-sprøjten monteres med forskellige midterbomme i bredder fra 1 til 3 meter eller med en multibom, hvor de yderste dyser er justerbare, så sprøjtebredden kan justeres fra 180 til 360 cm til trods for en totalbredde på 90 cm til sprøjtning for eksempel ind under minkbure.

Dyserne kan afblændes enkeltvis med blændpropper alt efter behov og sprøjteopgave. Sprøjtens tank har en kapacitet på 150 eller 225 liter.

Ud over pallegaffel-sprøjter producerer BC Agro-Tek også kalksprøjter til udlægning af opblødt hydratkalk til desinfektion og fluebekæmpelse.

Kalksprøjten kan også monteres med forskelligt udstyr efter behov.

Sprøjterne bygges i Danmark til individuelle behov og samles først ved bestilling.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle