Stor alsidighed i nyt kombisåsæt

Designet på Amazones nye såmaskine og jordbearbejdningsmaskine får maskinen til at fremstå som en enhed.

Amazone viste på Agromek et nyt mekanisk kombisåsæt med navnet Cataya. Den er beregnet til professionel drift og består af påbygningssåmaskinen Cataya 3000 Super, der kan kombineres med den nye rotorharve KE 3001 eller de nye rotorgrubbere KG eller KX 3001.

Designet af såmaskine og jordbearbejdningsmaskine får maskinen til at fremstå som en enhed. Den er kendetegnet ved den slanke, men store beholder til såsæd. Beholderen har en kapacitet på 830 liter, der kan øges til 1.270 liter ved hjælp af en overbygning. Desuden er beholderens åbning så stor, at maskinen uden problemer også kan fyldes med frontlæsser eller fra bigbags.

Cataya byder på nye og innovative funktioner. De vigtigste er doseringssystemet Precis, indstilling ved hjælp af Smart-Center, et elektrisk doseringsdrev, dobbeltskæret TwinTeC og maskinens Isobus-styring. Kombisåsættets Isobus-styring kan enten bestå af en Isobus-terminal Amatron 3, CCI eller Amapad fra Amazone eller en terminal fra enhver anden producent.

Catayas nye TwinTeC dobbeltskær tilbydes med en rækkeafstand på henholdsvis 12,5 og 15,0 cm. Et skærtryk på op til 60 kg sikrer, at skærene kører roligt og med en konstant og præcis sådybde. Skærene er ophængt i en skærramme, og de følger overfladens kontur, og derfor kan trykket fra alle skærene justeres centralt. Uafhængig af skærenes tryk kan man centralt indstille udsåningsdybde fra 0 til 6 cm.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle