Stort udvalg af svineindlæg

NutriFair byder på en række faglige indlæg for den svineinteresserede.

NutriFair har også andet at byde på end messestande.

Vanen tro diskes op med en række indlæg på Speakers Corner, og flere af dem bør have interesse for de fleste svineproducenter.

Jacob Schmidt Rossen, der er driftsøkonom i Vestjysk Landboforening, taler om dansk svineproduktion set fra økonomens vindue.

Der er også flere svineproducenter på talerstolen.

Jonas Würtz fra Go-Gris skal sammen med Lars Brunse fra Vissing Agro fortælle om vejen til den rigtige faresti til løsgående søer. Et højaktuelt emne, idet der er en ny tilskudsordning til løse søer i farestalden på vej til juni.

På fodersiden er der indlæg fra A-One, som fortæller om den nyeste proteinteknologi, der spiller sammen med teknikker fra human ernæring og giver optimale vækstvilkår for smågrise.

Indlægget fra A-One holdes sammen med svineproducent Anders Couppe, der vil fortælle om sine erfaringer med, hvordan han opnår bedre tilvækst og lavere medicinforbrug.

Et stadig mere aktuelt emne er rekruttering, som flere og flere svineproducenter har udfordringer med.

Her vil Lene Brandenborg fra Dalum Landbrugsskole holde indlæg om, hvordan man får succes med ansættelse af nutidens unge.

»Hvordan tiltrækkes og fastholdes en dygtig elev, og hvad skal der til for, at det lykkes?« vil hun blandet andet svare på i sit indlæg.

Endelig byder indlægsrækken på nogle økonomiske facts.

Jens Schjerning fra Agrocura kommer i sit indlæg vidt omkring og vil se på aktie- og ejendomsmarkedet, jordpriser, renten og valutaforhold.

Faktaboks

Speakers corner

  • Der er faglige indlæg på begge messedage. 
  • Der er en lang række andre indlægsholdere end de nævnte i artiklen. 
  • LDM holder f.eks. en særskilt række indlæg, bl.a. med den ansete økonom Svend Jørgen Jensen fra Agrocura, der foruden mælkeprisen vil tale om renten. 
  • Der er også indlæg om f.eks. biogasanlæg.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle