Succesfuldt påsketræk i Borris

Påskedag er der traktortræk i den store hal ved Borris Landbrugsskole.

Søndag 20. april går det løs igen, når fjerde udgave af det efterhånden velkendte påsketræk på Borris Landbrugsskole finder sted. Sidste år mødte flere end 2.000 besøgende op for at se traktortræk, og arrangørerne bag spår endnu et succesfuldt arrangement.

»Det er vokset hvert år. Vi har en fantastisk opbakning i lokalområdet, og hvis man ser på deltagerlisten for i år, så kommer flere trækkere langvejs fra. Det er vi rigtig glade for,« fortæller Margit Gosvig fra Benno Gosvig Entreprenør - Maskinstation, som står bag arrangementet.

Kører under tag

Påsketrækket ved Borris Landbrugsskole er specielt, eftersom traktorerne (næsten) kører inden døre - en ide lånt fra Holland, hvor der er tradition for indendørs traktortræk.

»Vi er i færd med at opføre en hal til formålet. Vi fik først de endelige godkendelser sidste år, så derfor var der kun tag og spær på plads til sidste år traktortræk. I år vil vi også have lidt sidebeklædning på, og det er planen, at hallen skal lukkes helt på et .«

Pulling-arenaen adskiller sig også fra andre ved at have indlagt varme.

»I 2013 var det frostvejr i en lang periode, så vi endte faktisk med at grave varmeslanger ned i banen. I 10 dage op til stævnet havde vi varme på for at undgå frost på banen, og nu kan vi altid åbne for varmen, hvis det skulle blive et problem,« tilføjer Margit Gosvig.

Påsketræk ved Borris Landbrugsskole starter klokken 10.00, og der er over 90 tilmeldte. Heriblandt også firehjulstrukne biler og lastbiler.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle