Landmandspanel: Svineproducent påvirkes af sine kollegaers erfaringer
Henrik Marcus Pedersen har en bred kontaktflade i sin dagligdag som svineproducent. Den lader han sig påvirke af, når han skal tage faglige valg, fortæller han til fagmagasinet SVINs landmandspanel, som han indgår i.

Dyrlægen bruger jeg en del i mine faglige beslutninger. Jeg bruger ham til det sundhedsmæssige i besætningen, men han kommer også med en del staldtips, så vi får en god snak om det produktionsmæssige.

Derudover deltager både jeg og to ledende medarbejdere i erfagrupper. Gruppen, jeg er med i, er for ejere, og det er alt muligt, vi når rundt om.

Vi snakker faglige ting som toksin-bindere og økonomiske forhold, hvor vi kan bruge hinanden i forhold til spørgsmål om investering i jord eller udvidelse af bedriften.

Jeg synes, jeg får et godt udbytte af min erfagruppe, og jeg lader mig påvirke af kolleger og deres erfaringer.

På fodersiden har jeg to leverandører, som jeg læner mig op ad til foderoptimering. Desuden får jeg en god dialog med andre, der som jeg er med i indkøbsforeningen B2B Bonus, hvor vi mødes tre til fire gange årligt.

I fagmagasinet SVIN, der udkommer i denne uge, kan du læse tre andre svineproducenters svar på samme emne.

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle