Tæt dialog rykker ved landmanden

Det var en succes sidste år, og derfor kan deltagere igen opleve mere tæt dialog og debat på såkaldte »pico-sessioner«.

Mere tid til debat og spørgsmål er nøgleordene, når fire eksperter onsdag inviterer kun 40 deltagere til anderledes »pico-sessioner«. I stedet for at sidde i en stor sal omringet af massevis af andre landmænd, hvor det handler mere om at lytte, skal denne type session give lettere adgang til spørgsmål og gøre den enkelte landmand klogere.

»Formålet er meget mere tæt dialog og mere tid til at afbryde, debattere og få dialog, ligesom der også kun er få deltagere. På den måde får den enkelte fokus på netop det, han eller hun vil vide frem for at skulle sidde et helt foredrag igennem«, fortæller Bodil Pedersen, specialkonsulent hos Seges.

Der vil være tre forskellige sessioner med fire eksperter i hver. Først vil eksperterne tale i to minutter, og præsentere hvad de vil komme ind på. Det drejer sig om onsdagens sessioner »Hestebønner til non-GM mælk«, »Jordfordeling som redskab til bedre økonomi« og »Kollektive virkemidler på bedriften«. Bagefter kan deltagerne selv vælge, hvad de vil høre mere om, ligesom de også kan skifte mellem oplæggene.

»Det giver altid en god følelse, når du selv deltager og ikke kun skal lytte. Det giver engagement, og hvis du får svar på dine spørgsmål, flytter det meget mere, end hvis du bare skal lytte. Det her er bare en anden oplevelse«, siger Bodil Pedersen.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle