Trafiksikkerhed skal styrkes

DEBAT

Vinteren er over os. Og med risiko for glatte og mørke veje og sne i store mængder øges faren ved at færdes i trafikken. Det kan i sidste ende koste liv. Og derfor er øget trafiksikkerhed ikke kun et politisk ansvar, men et ansvar vi alle må tage på os.

Vi skal vende den sørgelige statistik, der viser, at Danmark halter efter de lande, vi normalt sammenligner os med, når det gælder trafiksikkerhed. Der er brug for, at vi som bilister, cyklister og fodgængere alle skal blive bedre til at passe på os selv og hinanden i trafikken.

Fra forskningen ved vi, at gode trafikvaner dannes, fra børn er små. Derfor har TrygFonden særligt fokus på børn og unge som led i det generelle arbejde for at reducere dødsfaldene i trafikken. Målet er at gøre børn og unge til bedre og sikrere trafikanter ved hjælp af undervisning, træning, information og kampagner.

TryghedsGruppen står bag TrygFonden, og nu kan du som forsikringstager i Tryg eller kunde i Nordea Liv & Pension være med til at stemme på, hvem du mener skal være med i repræsentantskabet i Region Nordjylland. På TryghedsGruppens digitale valgsite kan du stemme fra 21. januar.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle