Tre landmænd kåret med fest og alvor

Der var både kontante præmier og æren til de udvalgte landmænd ved kåringen torsdag aften.

Man hører om rigtig mange problemer, men man skal også huske de gode historier. Det var det gennemgående budskab, da Anne Arhnung, adm. direktør for Landbrug & Fødevarer, samt repræsentanter for sponsorerne af Fremtidens Landmand, kårede vinderne torsdag i sidste uge. Det skete ved en festlig lejlighed i forbindelse med Agromek, hvor næsten 200 havde købt billet til en hyggelig aften med middag, vin og underholdning af ’standupperen’ Mark le Fêvre, som ikke var bange for at komme med stikpiller til de tilstedeværende landmænd, som formåede at grine ad sig selv.

Hovedattraktionen var dog kåringen af de tre landmænd, der, med Anne Arhnungs ord, vil kunne inspirere mange andre landmænd i fremtiden.

Vinderne blev Morten Lund Olesen, Dansk Landbrugsmanagement, Kristian Lundgaard-Karlshøj, Ausumgaard, og Søren Skjølstrup Jensen, Nyborggaard. Alle havde de familie og venner med til at overvære det store øjeblik og fejre hædren.

»Jeg står her og er utrolig stolt over at et lille sted som mit har kunne vinde den her pris«, sagde Søren Skjølstrup, som fik afsætningsprisen og sendte venlige hilsner både til familie og medarbejdere.

Kristian Lundgaard-Karlshøj fik bæredygtighedsprisen og havde sin søn med på podiet for at understrege budskabet.

»Det hele går ud på, at vi laver noget, som nogle har lyst til at fortsætte med en dag«, sagde han.

De tre vindere og deres projekter, som er omtalt i denne avis, vil kunne følges i LandbrugsAvisen hver måned i 2019.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle