Ung iværksætter er ny salgschef i Semler Agro

Used Equipment Center, der er Semler Agros center for brugte landbrugsmaskiner, fik ved årsskiftet ny salgschef. Valget faldt på den 35-årige Rasmus Thing, der var en del af udviklingsteamet bag Used Equipment Center.

Trods sin unge alder kommer Rasmus Thing med mere end 10 års international ledererfaring fra maskinforretninger i rygsækken, ligesom landmandsblodet løber i årene på ham.

»Jeg er født og opvokset på et landbrug. Et eller andet sted har det altid ligget i kortene, at det er her, jeg hører hjemme«, siger Rasmus Thing.

Oprindeligt var Rasmus Thing ellers uddannet revisor, men afsavnet til landbruget og maskinforretningen blev for stort, som han forklarer.

»Jeg tager dog rigtig meget med fra revisorfaget. Særligt talforståelsen hjælper mig i det daglige arbejde med køb og salg af landbrugsmaskinerne. Målet for os er at hjælpe både køber og sælger med at få den helt rigtige aftale, hvor køber gør sig en god investering, der passer til behovet, samtidig med at sælger får den rigtige pris«, siger Rasmus Thing.

Rasmus Thing er dog langtfra et nyt ansigt i Semler Agro. Efter han i 2017 solgte sit iværksætterprojekt, der formidlede reservedele i maskinbranchen, trådte han ind i Semler-familien som forretningsudvikler på, hvad der senere blev til Used Equipment Center.

»Dengang var jeg med til at etablere strategien for, hvad vi ville med brugtsalg i Semler Agro, og det er den strategi, Used Equipment Center er født ud af. Idéen med Used Equipment Center var at give landmanden ét samlet udstillingsvindue med et bredt udvalg af maskiner. Jo flere maskiner, vi fremviser, jo større er chancen for, at landmanden finder den rigtige løsning«, siger Rasmus Thing,

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle