Veterinærchef: Landmænd kan klage over os

Hvis en landmand klager, kigger Fødevarestyrelsen på kontrolsagen igen.

Hvis man som landmand er uenig i en afgørelse ved en kontrol foretaget af Fødevarestyrelsen, kan man klage over den. Sådan lyder det fra veterinærchef Flemming Kure Marker, Fødevarestyrelsen som kommentar til den historie om Bjarne Sørensen, som LandbrugsAvisen bragte for to uger siden.

Bjarne Sørensen har fået en indskærpelse, fordi der er smadder ved foderbordet hos de udegående dyr. Hans egen dyrlæge mener ikke, han har overskredet grænsen, bl.a. fordi dyrene nemt kommer frem til foderet og i øvrigt er rene og tørre samt i godt huld.

Flemming Kure Marker ønsker ikke at kommentere specifikt på sagen, men siger generelt.

»Når det er påstand mod påstand, kan man klage, hvis man ikke er tilfreds. Så kigger vi på sagen igen, og den kan evt. vurderes i fødevareklagenævnet, hvis vi fastholder«.

Han erkender, at det har været ekstraordinært vådt i år, men det er ingen undskyldning, synes han.

»Forholdene skal være i orden alligevel. Det kan betyde at man f.eks. skal flytte foderhækkene noget oftere«, siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.