Vilomix udvider kapaciteten

Vitamin- og premixvirksomheden Vilomix indviede fredag et nyt fabriksanlæg på hjemadressen Lime i det vestlige Djursland. Dermed er den samlede kapacitet for det Danish Agro-ejede selskab udvidet med 40.000 ton til lige knap 200.000 ton,

»Udvidelsen af vores moderne og største vitamin- og mineralfabrik er en naturlig følge af en øget efterspørgsel efter vores højkvalitetsprodukter. Med den ekstra kapacitet kan vi i endnu højere grad tilfredsstille vores højeffektive danske og udenlandske kunders efterspørgsel efter vores kundetilpassede produkter. At vi står i 2019 til vores 40 års jubilæum og indvier den nye linie, gør mig stolt«, siger Peter Iversen, adm. direktør for Vilomix.

Den ekstra kapacitet er som den øvrige fabrik automatiseret. Fabriksudvidelsen indeholder et nyt silotårn og en ny lagerbygning. Silotårnet er 20 meter højt og indeholder en komplet ekstra produktionslinje, da den nuværende fabrik ikke længere kan klare den stigende efterspørgsel for varer.

Den nye lagerbygning er på 3.500 kvm og er udstyret med 2 læsseramper, et nyt produktionskontor, værksted samt laboratorium.

Vilomix har siden 2001 været en del af Danish Agro koncernen og er kendt som grovvareselskabets bedst indtjenende datterselskab. Virksomheden, der først og fremmest producerer vitamin- og mineralblandinger til husdyrproducenter og foderstofindustrien, har også aktiviteter indenfor veterinærmedicin og genetik.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle