Barndomsvennen kører mejetærsker for første gang

Mads Rasmussens barndomsven fik lov til at køre mejetærsker for første gang, da der skulle høstes bakkesvingel

Det var intet mindre end en stor dag. 

Emil på 18 år, der er Mads Rasmussens barndomsven, fik i går, mandag, lov til at køre mejetærskeren for første gang, da der skulle høstes bakkesvingel. 

Det foregik på en læregård i Vestsjælland, der både har svin og planteavl, hvor Emil er i lære - og det forevigede Mads Rasmussen med billeder af høsten. 

Og billederne blev der selvfølgelig mange af - helt otte styks, som Mads Rasmussen har indsendt til vores Skyd høsten-konkurrence. 

Barndomsvennen Emil var selvfølgelig også begejstret:

"Han synes det var fedt at få lov til at prøve. Emil har altid været med på vores gård derhjemme, som vi nu har solgt for at købe en ny, men han har aldrig været oppe i mejetærskeren før," forklarer Mads Rasmussen, der selv er vokset op i landbruget, om vennen. 

Landboformand har solgt gården og stopper 14. december · 14:16

Og også selve høsten gik fint, hvor de høstede 1100 kg. pr. ha. Dog var der lidt udfordringer: 

"Vi havde lidt problemer lige i starten, fordi det hele var lidt vådt," forklarer Mads Rasmussen. 

Med de indsendte billeder deltager Mads Rasmussen i  "Skyd høsten bedst". Du kan selv deltage her og få chancen for at vinde en høstfest til en værdi af 25.000 kr.

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din høstsikkerhed og vær med i lodtrækingen om en super sej DJI Phantom 3 Advanced drone til en værdi af 6000 kr: www.gjensidige.dk/landbrugsliv

Mere om temaet

Faktaboks

Skyd høsten først

Vær den første til at indsende billedet af en høstede afgrøde. Der er præmie til det først indsendte billede af høsten i hver af de følgende 11 afgrøder:

  • Allerede høstet: Engrapgræs
  • Mangler høst: Alm. rajgræs, rødsvingel, vinterbyg, vinterraps, hvidkløver, vinterhvede, vårbyg, triticale, rug og havre.

Alle vindere får et gavekort til Restaurant Flammen på 800 kr.

Skyd høsten bedst

Send dit mest skæve, underfundige, flotte, hyggelige eller stemningsfyldte billede ind.

Hver uge kåres en ugevinder, der vinder en skyd-høsten-lagkage. Alle disse billeder deltager i konkurrencen om hovedpræmien, der er en høstfest til en værdi af 25.000 kr. 

Blandt alle indsendere af henholdsvis fotos af frugt og grønt samt alle yderligere trækkes lod om to iPad mini til værdi 2.999 kr.

Skyd bedste høstvideo

Indsend din høstvideo og vind en iPhone SE, værdi 3.699 kr.

Du kan deltage i alle konkurrencerne her.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu