Abonnementsbetingelser

Abonnement på LandbrugsMedierne betales forud og gælder indtil det telefonisk eller skriftligt opsiges.
Et abonnement tegnet til introduktionspris vil automatisk fortsætte til normal abonnementspris efter introduktionsperioden,- medmindre andet er angivet.

Fornyelse af abonnementet sker ved automatisk opkrævning via indbetalingskort eller BetalingsService.

Levering
Alle abonnementer distribueres af PostNord. LandbrugsAvisen leveres torsdag eller fredag. Magasiner leveres senest en uge efter udgivelsesdagen. For abonnenter i udlandet, kan der gå op til en uge. Hvis magasinet eller avisen er beskadiget, gentagne gange er forsinket eller slet ikke kommer frem skal du kontakte landbrugsavisen.dk/udeblevetavis eller tlf. 33 39 47 90.

PLUS abonnementer
Et PLUS abonnement online giver adgang til at læse en række "låste" artikler online samt adgang til tidligere publicerede magasiner i en e-paper udgave. Abonnementet er elektronisk og der distribueres ikke fysiske magasiner som en del af abonnementet.

- PLUS abonnementet indgår automatisk i et abonnement på det fysiske magasin således at et abonnement på fagmagasinet KVÆG giver adgang til KvægPLUS, Fagmagasinet MARK giver adgang til MarkPLUS og fagmagasinet SVIN giver adgang til SvinPLUS.

Flytning
Skifter du adresse, skal du huske at informere os om det, senest 14 dage før. Det kan du gøre på landbrugsavisen.dk/adresseændring eller tlf. 33 39 47 90.

Betaling
Anvend venligst det medfølgende indbetalingskort inden forfaldsdatoen - Foretages indbetalingen ikke efter denne dato, når den ikke at blive registreret til næste opgørelse. Ved udebleven betaling sender vi en påmindelse.

Der tages forbehold for prisændringer og ændringer af abonnementsvilkår.

Fortrydelsesret
Fortrydelsesretten på et nytegnet abonnement er iflg. Kapitel 3 & 4 i Forbrugeraftaleloven 14 dage. Fristen regnes fra den første dag, hvor blad/avis modtages, Såfremt abonnementstegningen fortrydes, kontakt da abonnement@landbrugsmedierne.dk eller tlf. 33 39 47 90.

Opsigelse
Et abonnement tegnes som et fortløbende abonnement, der fortsætter, indtil abonnementet opsiges skriftligt eller telefonisk. Abonnementet kan altid opsiges ved en betalingsperiodes udløb. 

Manglende betaling, nægtelse af modtagelse eller returnering af bladet betragtes ikke som en opsigelse og fritager dig ikke for betaling.

Ønskes yderligere oplysninger kontakt
LandbrugsMedierne
Abonnement
Vester Farimagsgade 6, 3. sal
1606 København V
Tlf. 33 39 47 90
abonnement@landbrugsmedierne.dk

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle