Billigt foder og nye slagterier øger USA's svineproduktion
Der er fremgang hos amerikanske svineproduktion - og det giver mere kød til verdensmarkedet.

Resultatet af den amerikanske svinetælling fra 1. september 2017 er blevet offentliggjort i den forløbne uge. Tællingen viser en stigning på 2,5 pct. i totalbestanden af svin, mens der er en stigning i avlsbestanden på 1,2 pct.

Tællingsresultatet bekræfter, at der de kommende kvartaler kan forventes stigende mængder amerikansk svinekød på såvel det amerikanske hjemmemarked som eksportmarkederne, skriver Markedsnyt for Svinekød, der udgives af L&F.

Stigningen i den amerikanske svinebestand sker på baggrund af relativt lave foderpriser og god økonomi i svineproduktionen gennem et stykke tid.

Samtidig investeres i ny svineproduktion i forbindelse med opførelsen af nye amerikanske svineslagterier.

De forventede farringer for det igangværende kvartal ligger 0,8 pct. højere end for et år siden, mens der for det kommende kvartal er en stigning på 1,3 pct. i forhold til samme kvartal året før.

Resultatet af svinetællingen ligger stort set på niveau med de forventninger som amerikanske analytikere på forhånd havde givet udtryk for. Måske var resultatet endog lidt lavere end de flestes forventninger, skriver Markedsnyt for Svinekød.

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle