Biogas vil spille stor rolle på Agromek 2021

Agromek 2021 bliver med fokus på biogas

Biogas kommer til at spille en endnu større rolle i den danske energiforsyning. Det har et bredt flertal i Folketinget netop aftalt.

"Det passer rigtigt godt ind i vores planer om på Agromek 2021 igen at etablere et stort område med udstillere, der alle arbejder med biogas og biomasse", siger Agromeks direktør Claus Hermansen i en pressemeddelelse.

Agromek holdes som planlagt den 19.-22. januar 2021 i MCH i Herning, og et af Agromeks fokusområder bliver biogas.

"Det bliver en unik del af Agromek, hvor landmænd og andre interesserede kan blive opdaterede på den nyeste udvikling inden for biogas og biomasse. Biogasområdet i 2021 bliver endnu større end i 2018 og med endnu flere udstillere og oplæg", siger Claus Hermansen.

Agromek en vigtig brik

Agromeks rolle er blevet endnu større med klimaaftalen, understreger brancheorganisationen Biogas Danmark, der samler alle biogasaktører i Danmark.

"Med klimaaftalen er der nu igen basis for at udvide eksisterende biogasanlæg og bygge nye anlæg. Her er Agromek en vigtig brik til at formidle kontakten mellem biogasbranchen og landbruget", siger Bruno Sander Nielsen, faglig direktør i Biogas Danmark.

"Vi deltager på Agromek for at bidrage til dialogen og udbrede perspektiverne i øget biogasproduktion", fortsætter Bruno Sander Nielsen og understreger, at biogas er et vigtigt element i den grønne omstilling både i forhold til at gøre fødevareproduktionen mere bæredygtig og omstille energisektoren.

I Agromeks biogasområde vil der også blive holdt faglige oplæg på Biogasscenen. Konferenceprogrammet er ikke lagt endnu, men der er allerede tilsagn fra Biogas Danmark om at deltage med en række indlæg.
 

 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle