Bliv økonomidirektør med få klik

Anders Harck er svært begejstret for de nye økonomiprogrammer, der gør hverdagen nemmere.

Af Anders Harck, formand for Landbrug & Fødevarers sektor for Økonomi & Virksomhedsledelse

Jeg forestiller mig, at jeg ikke er den eneste, der af og til har oplevelsen af, at alting går hurtigere og hurtigere, og at mange områder bliver mere og mere komplekse. Måske er det også derfor, at det er særligt dejligt, når der dukker noget op, som sikrer, at det, der før var bøvlet og tog tid, nu bliver supersimpelt og kan klares på et par klik.

Som når man klarer et mindre økonomisk mellemværende på få sekunder via MobilePay. Eller når man underskriver regnskaber, skøder eller andet via Penneo. Jeg elsker fornemmelsen af at spare tid og samtidig få ting ud af verden.

På samme måde kører kontering, regnskab og budgetopfølgninger vildt simpelt og effektivt via en stærk digitalisering i økonomiprogrammerne InterCount, Dashboard og eOverblik. Der er ingen krøllede sedler og løse papirer nogen steder, ingen små lagre i baghovedet af ting, man ’lige’ skal huske, og det hele taler virkelig godt sammen.

Og lad mig bare sige med det samme. Det nye økonomiprogram InterCount er fantastisk. Det er smart, det er intuitivt, og det er megahurtigt. I det hele taget er det et supergodt eksempel på, at kontorarbejde og økonomistyring nu i den grad er nemt for alle.

Og med styr på den digitale bogføring kører Dashboard og eOverblik optimalt. Alle programmerne er nu næsten smeltet helt sammen, så man kan tilgå opfølgninger, når man alligevel er inde og godkende betalinger.

Jeg kan tilgå opfølgninger på sidste måned en af de første dage i den efterfølgende måned, så det er virkelig realtidsopfølgninger, vi kan glæde os over nu. Det bliver man altså helt høj af.

I det hele taget er der masser af fordele ved InterCount. Du får et hurtigt og nemt overblik over virksomhedens økonomi, så du altid kan følge med i udviklingen på dine nøgletal. Du sparer også masser af tid, fordi alle processer omkring bilagshåndtering, betaling og bogføring er automatiseret.

Og ikke mindst får du en indsigt, der gør det lettere at træffe de rigtige beslutninger for din virksomhed her og nu – eksempelvis om nye investeringer, ændringer i produktionen eller grønne tiltag på din bedrift. De hurtige og opdaterede økonomidata kan også bruges som afsæt for en diskussion med din rådgiver om de forskellige muligheder. Faktisk er der efterhånden ingen argumenter for ikke at gå ’all in’ på det hele. Og kort sagt: Styr på kontoret og økonomien giver ro i sjælen.

Og så har man måske mere tid til afslapning, hvilket er vigtigt for at have energi til andre komplekse opgaver.

Rigtig god sommer til alle – og husk: Restitution giver innovation!

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle