Borgeby feltdagar tilbyder guidede faglige ture på dansk

Borgeby Fältdagar fjerner endnu en sprogbarriere – og satser yderligere på vidensformidling til nabolandet.

Nu bliver det endnu nemmere for de danske gæster at få det fulde udbytte af de populære demonstrationsparceller på messen.

Under Borgeby Fältdagar 26-27 juni 2019 bistår danske VKST for første gang HIR Skånes planteavlskonsulenter med at tilbyde guidede faglige ture på dansk.

Det skriver Borgeby Feltdagar i en pressemeddelelse.

Borgeby Fältdagar har i mange år tilbudt guidede ture i messens grønne centrum – demoparcellerne – på både tysk og engelsk ved nogle bestemte tidspunkter. Men med en stadigt stigende interesse fra Danmark tilbydes der i 2019 rundvisninger på dansk. Formålet er at sikre, det fulde faglige udbytte af dagene.

"Vores danske gæster er generelt rigtigt tilfredse, men til tider oplever de at sprogbarrieren er for stor når det kommer til de meget tekniske fagudtryk der præsenteres i demoparcellerne.  De er professionelle landmænd og de forventer sig at blive inspireret og lære noget nyt. De er ikke tilfredse med at forstå det meste – de vil forstå det hele!", siger Anna Larsen der er kommunikationsansvarlig for Borgeby Fältdagar.

"Af samme årsag valgte vi sidste år at afholde to visninger i ”Gropen” på dansk – de var helt udsolgte og der var tilmed trængsel. Derfor er vi ikke i tvivl om at behovet findes og vi er rigtigt glade for at kunne udvide konceptet i år til at omfatte hele demoområdet i samarbejde med VKST", siger Anna Larsen.

Yderligere information om næste års demoparceller, og mere om det danske samarbejde, offentliggøres i løbet af vinteren, lyder det i pressemeddelelsen.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle