Brødr. Ewers køber kornlager på Fyn

Købet af nyt kornlager i Birkum, skal sikre bedre service til de fynske kunder.

Brødr. Ewers A/S kom til Fyn i 2008 og styrker nu yderligere deres position på Fyn med købet af et kornlager i Birkum, sydøst for Odense.

"Med købet af afdelingen etableres der salgskontor i Birkum og lager til udlevering af planteværn, sækkevarer og træpiller m.m. samt modtagelse af korn. Dermed får vi en stærkere og bedre platform til at servicere vores eksisterende og nye kunder på Fyn," siger markedschef Frederik Corydon Larsen i en pressemeddelelse.

Afdelingen på Thorupvej 85 i Birkum har siden 2012 været lejet af Brødr. Ewers til kornmodtagelse i høst. Ombygningen af kontorlokaler og lager forventes klar inden den kommende høst, hvor den nye afdeling vil have en lagerkapacitet på 4.500 tons korn, og hvor de tager imod alle kornafgrøder.

Jysk Landbrugs formand er nu byrådsmedlem i Billund 22. november · 18:08

Med etableringen af den nye afdeling, vil de nuværende aktiviteter i Vissenbjerg i løbet af 2017 blive flyttet til henholdsvis Birkum og Håstrup. På Egeskov, ved Kværndrup vil der fortsat være modtagelse af korn i høst.

Nyt salgskontor i Håstrup

Sideløbende med de nye tiltag på Fyn vil der i løbet af sommeren blive etableret et salgskontor på Brødr. Ewers A/S afdeling ved Fredericia. Afdelingen blev købt i foråret 2016, hvor der siden er etableret et stort korntørreri. Fra denne afdeling vil de også servicere kunder med planteværn, sækkevarer og træpiller m.m.

Afdelingen ved Fredericia har en lagerkapacitet på 30.000 tons korn og er åben for modtagelse af alle kornafgrøder i høsten.

Faktaboks

Brødr. Ewers A/S er Danmarks største privatejede grovvarevirksomhed med ca. 160 medarbejdere og en årlig omsætning på ca. 1,5 mia. kr. Virksomheden har hovedsæde i Sønderborg, 2 foderfabrikker på havnen i Aabenraa, samt 1 foderfabriki Venslev, samt afdelinger i hele Danmark. Ud over grovvareforretningen er Brødr. Ewers A/S også medinteressenter i flere spændende virksomheder herhjemme og i udlandet.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu