Bremser op til 700 hestekræfter

Maskinforretningen A.P. Jørgensen har anskaffet sig et velvoksent dynamometer, som klarer en pto-effekt på op til 700 heste.

Som den første i Danmark - og som en af de første i verden, har A.P. Jørgensen, Claas-forhandler i Ribe, anskaffet sig det nye Froment Sigma 60 dynamometer til sit værksted.

Sigma 60 dynamometeret er det hidtil største traktor-dynamometer fra Froment, og det kan klare en pto-effekt på op til cirka 700 hestekræfter.

En prototype blev vist på Agritechnica i 2011, og A.P. Jørgensen var blandt de første på verdensplan til at afgive ordre.

Med det nye dynamometer har A.P. Jørgensen givet værkstedet en betydelig fremtidssikring, idet virksomheden vil være i stand til at dynamometer-teste markedets største traktorer mange år ud i fremtiden.

Med det nye udstyr kan A.P Jørgensen tilbyde en computerstyret traktortest, som afsluttes med udprint af en detaljeret testrapport. Det nye dynamometer er trailermonteret, så det let kan medbringes af en af firmaets servicebiler, og dermed klarer virksomheden også afprøvninger hos kunder i området.

jch

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle