Brikkerne efter TBS Maskinpower på plads – ny stor jysk MF-forhandler etableret

Rimmerhus Maskinforretning og Jelling Maskinforretning går sammen og overtager konkursramte TBS Maskinpowers forretning i Toftlund i Sønderjylland.

Konkursen hos den store sydjyske MF- og Fendt-forhandler TBS Maskinpower får nu sat ekstra fut i strukturudviklingen hos de danske maskinforhandlere.

De to Agco-forhandlere Rimmerhus Maskinforretning i Videbæk og Jelling Maskinforretning går nemlig sammen og danner et samlet selskab, der skal drive forhandlingen af MF-produkter i et større område fra den tyske grænse i syd op til Aarhus og nordvest for Herning.

Det betyder samtidig, at brikkerne efter TBS Maskinpower nu er faldet på plads efter, at det fredag aften blev meldt ud, at TBS-afdelingen i Starup ved Grindsted blev overtaget af tyske Raiffeisen som hovedaktionær og TBS Maskinpowers hidtidige direktør Jens Hansen som mindretalsaktionær, der sammen kører et Fendt-center videre fra Starup.

Ifølge Maskinbladet vil Rimmerhus Maskinforretning og Jelling Maskinforretning drive TBS afdelingen i Toftlund videre med alle ansatte.

»Med etableringen af det nye selskab vil vi skabe en stærk og fremtidssikret maskinforretning, der imødekommer krav og ønsker fra de stadigt mere konsoliderede danske landbrug«, siger ejerne Holger Skjoldemose fra Jelling Maskinforretning og Henning Lund Andersen fra Rimmerhus Maskinforretning ifølge avisen.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle