Buisness Lolland-Falster og Jyske Bank fortæller "hvor guldet ligger begravet"
Samarbejde, teknologi og klima er nogle af emnerne, når Business Lolland-Falster og Jyske Bank inviterer til landbrugsmøde tirsdag 4. juni på Sukkertoppen i Sakskøbing.

Den lokale landbrugssektor er i rivende udvikling med nye samarbejder, anvendelse af nye teknologier og innovation. For at understøtte denne udvikling inviterer Business Lolland-Falster og Jyske Bank til et stort landbrugsmøde den 4. juni under overskriften "Hvor ligger guldet begravet?"

Landbrugsmødet skal give deltagerne inspiration til deres udvikling af virksomheden og produkter samt muligheden for at komme ind på nye markeder. Derudover får deltagerne en indføring i de klimamæssige forandringer, der er en vigtig faktor for sektorens langsigtede udvikling.

"De lokale landbrug er meget solide, fordi de er hurtige til at omstille sig i forhold til muligheder og vilkår. Særligt ser vi, at de lokale landbrug tager godt imod innovative idéer og lancerer nye produkter, hvilket giver dem nye markeder. Det vil vi gerne understøtte med dette møde", forklarer forretningsudvikler på Business Lolland-Falster, Christian Høegh.

Landbrugsmødet starter med et oplæg af Jens Christian Hansen, der er tredje generation på landbruget Tvedemose. Han vil fortælle om nytænkning i tre generationer, udvikling af nye produkter og produktioner og virksomhedens strategiske tanker om at ramme de bæredygtige forbrugertrends.

Herefter vil meteorolog og klima-ekspert, Jesper Theilgaard, give et indblik i, hvad der klimamæssigt kommer til at ske med vejret i Danmark og i udlandet, og hvilke muligheder forandringerne kan give for landbrugssektoren.

Endelig vil Kasper Mejnertsen fra Mejnerts Landbrug fortælle om sin større økologiske planteavl med produktion af blandt andet mel, brødblandinger, kerner, perler og gryn. Derudover vil han fortælle om det igangværende generationsskifte, og hvad familien gør for at udvikle virksomheden og hele tiden være på forkant med, hvad forbrugerne efterspørger.

Yderligere oplysninger om arrangementet samt link til tilmelding kan findes på Business Lolland-Falsters hjemmeside.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.