Centrovice kaster lys på landbruget med flere avisannoncer

Centrovice reklamerer ekstra under coronakrisen for at gøre opmærksom på, at landbruget har holdt gang i fødevareproduktionen.

På Fyn har landbruget markeret sig lidt ekstra i løbet af coronapandemien.

Foreningen Centrovice, har haft helsides annoncer i det lokale dagblad for at vise, at landmændene ikke er tvunget i knæ af pandemien. Det fortæller formand i Centrovice, Torben Lyngsøe Povlsen.

"Vi viser, at landbruget har været kørende hele vejen gennem corona-tiderne. Og hver for sig, fylder vi i landbruget den danske tallerken med fødevarer", siger formanden.

Centrovice: Køb dansk

Det er ikke nyt, at Centrovice har haft helsides annoncer i Fyens Stiftstidende og Fyns Amtsavis, men det er særligt vigtigt lige nu, siger formanden.

Mange erhverv halter, og medierne har også haft lidt sværere ved at skaffe annoncer, så det har virksomheden kunnet hjælpe med, påpeger han.

"Vi har oplevet anerkendelse for det. Vi får positive kommentarer, når vi handler, på Facebook og andre steder, hvor vi får at vide, at det er godt at se, at landbruget er i gang", siger Torben Lyngsøe Povlsen.

Annoncerne har også været et forsigtigt praj til danskerne om, at de skal købe dansk, så landbruget kan blive ved med at levere fødevarerne.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle