Chefkonsulent: Produktionen af økologisk mælk, æg og grisekød falder

Begyndende stigning i økologisalget i detailhandlen, mens tilpasningen fortsætter i den animalske produktion.

Af Ejvind Pedersen, chefkonsulent, Økologi, Landbrug & Fødevarer

Den økologiske afsætning har været under pres i de seneste par år på grund af den høje inflation. Det har bevirket, at der nu ses en nedgang inden for de animalske produktionsgrene for derved bedre at tilpasse udbuddet til efterspørgslen.

I årets første ti måneder har mejerierne indvejet 582 millioner kilo økomælk, hvilket er 27 millioner kilo mindre end i samme periode i 2022. Der er udsigt til fortsat...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle