Christian Junker får bestyrelsespost i Schweizisk gødningsvirksomhed

Tidligere administrerende direktør i Danish Agro er blevet valgt ind i bestyrelsen i Ameropa Holding A/S. Det skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Christian Juncker, der igennem en lang årrække var øverste chef for Danish Agro, er blevet valgt ind i bestyrelsen hos den schweiziske gødnings- og såsædsvirksomhed, Ameropa Holding AG.

Det skriver Ameropa Holding AG i en pressemeddelelse.

Bestyrelsesformand i Ameropa Holding AG, Andres Zivy byder Christian Junker velkommen i bestyrelsen.

"Ameropa er ikke direkte konkurrent til Danish Agro, men da virksomhederne har nogle af de samme kerneaktiviteter vil Christian Junker kunne bidrage til med hans store know-how efter mere end 30 år i branchen. Jeg sikker på, at han vil passe godt ind", siger han.

Glad for ny rolle

Og Christian Junker ser frem til sin nye rolle.

"Ameropa er en velddrevet, international koncern med stærke værdier, som jeg deler. Ligesom ledelsen i Ameropa har jeg altid gået ind for landgtidsholdbar, bæredygtig forretning, frem for kortsigtede hurtige profitter. jeg er beæret over at være blevet bedt om at indtræde i bestyrelsen, og jeg vil gøre mit bedste for at bidrage konstruktivt til Ameropas fremtid", siger Christian Junker.

Ameropa er stiftet i 1948 og beskæftiger sig primært med gødning og såsæd, men har også produktions- og lagerfaciliteter, samt en gødningsfabrik. Virksomheden opererer i 30 lande og har hovedkvarter i Binningen, nær Basel, i Schweiz. Ameropa her regionale kontorer på alle fem kontinenter og omsætter årligt for omkring 6 milliarder dollars, svarende til over 36 milliarder kroner.

 


Christian Junker vil blive introduceret til virksomhedens aktiviteter i løbet af de næste måneder og vil indtræde officielt i bestyrelselsen den 13. august.

 

 

 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle