Coop.dk udfordrer discount på økologi-priser

Coop.dk slår nu et ekstra slag for økologi og udfordrer økologi-priser.

Det bliver nu muligt for forbrugerne at få leveret økologiske varer direkte til døren til samme pris som i discountbutikkerne.

Det skriver Coop.dk i en pressemeddelelse.

Det er Coop.dk MAD, der lancerer knapt 300 nye varer til samme priser som i fakta, hvoraf over 200 af dem er økologiske.

”Vores kunder går mere op i økologi end landsgennemsnittet. Derfor har det altid været afgørende for os at have et stort udvalg af økologiske varer. Men vi vil også gerne tilbyde økologi til lavere priser. Vi gør derfor op med, at det skal være dyrere at købe økologi på nettet",  siger kommerciel direktør Morten Viktor, Coop.dk MAD.

Derfor lancerer Coop.dk MAD serien af økologiske/miljømærkede kvalitetsvarer fra Fakta, 365, til samme pris som i discountkæden.

Varerne, som vil være alt lige fra økologisk mælk og avocado til pasta og personlig pleje, kan bestilles fra i dag. 

 

 

 

Faktaboks

Coop.dk MAD åbnede i 2016 med ”alt det bedste fra Coop” i form af ca. 8.000 forskellige dagligvarer, herunder også de bedste og mest populære Irma-varer. Siden er der også kommet måltidskasser og intelligente opskrifter til, lige som Coop.dk MAD omfatter en række specialbutikker for f.eks. økologi, vegetarer og Irma Vin, samt et stort ”Fast lav pris” program. 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle