Danbred udvider i Danmark

Stigende efterspørgsel på krydsningspolte får Danbred til at udbygge sit netværk af opformeringsbesætninger.

DanBred udbygger sit netværk af opformeringsbesætninger med høj sundhedsstatus til eksport.

En stigende efterspørgsel på DanBred-krydsningspolte med høj sundhedsstatus får nu DanBred til at udbygge sit netværk af opformeringsbesætninger.

Det skriver Danbred i en pressemeddelelse.

”Vi ser en stigende efterspørgsel på DanBred-krydsningspolte, som er kendt verden over for at være effektive avlsdyr med den højeste sundhedsstatus,” siger adm. direktør i DanBred, Thomas Muurmann Henriksen.

”Vi har derfor indgået samarbejder med en række nye DanBred-opformeringsbesætninger i år, og vi følger udviklingen nøje, så vi forbliver på forkant med at møde en stigende efterspørgsel”.

Stabil og rentabel produktion med det lange perspektiv for øje

DanBred oplever, at flere og flere danske svineproducenter har lyst til at blive en del af DanBred-holdet.

”Som DanBred-opformeringsbesætning får du adgang til den bedste genetik i verden, og med nu helt op til 40 levendefødte grise pr. årsso er outputtet ofte mere end 10 solgte polte pr. årsso. DanBred-opformeringsbesætninger er generelt veldrevne, stabile og rentable,” siger Jens Fabricius, CTSO i DanBred.

En af de svineproducenter, der netop er blevet DanBred-opformeringsbesætning, er Gyvelhøjgård i Midtjylland.

”Siden jeg blev selvstændig har jeg drømt om at blive opformering, og jeg har valgt at blive DanBred-opformeringsbesætning for at videreudvikle og fremtidssikre min virksomhed. Faktisk har jeg overvejet det løbende igennem de sidste 15 år,” fortæller ejeren af Gyvelhøjgård, Kim Hansen.

 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle