Danish Agro skal stå for Horsch i Sverige og Norge

Danish Agro Machinery og Horsch har indgået nyt samarbejde om distribution i både Sverige og Norge.

Danish Agros datterselskaber Swedish Agro Machinery og Norwegian Agro Machinery har fra 20. juni fået distributionen af Horsch’ produkter i Sverige og Norge.

CEO i Danish Agros maskindivision, Jens Skifter, er tilfreds med aftalen, da Horsch kvalitetsredskabsprogram supplerer det øvrige produktprogram perfekt.

»Horsch producerer redskaber af høj kvalitet. Ydermere er det en familieejet virksomhed med stærke traditioner og en kultur, der er et godt match til os. Vi deler de samme ambitioner om at gøre en forskel for de landmænd, vi samarbejder med. Vi er rigtig glade for det kommende samarbejde i Sverige og Norge,« siger han.

Allerede god alliance

Horsch Export Manager, Traugott Horsch, ser også store perspektiver i aftalen:

»Vi er stolte og glade over aftalen med Danish Agros selskaber i Norge og Sverige. Vi har allerede et stærkt og tillidsfuldt samarbejde med Danish Agro på det finske marked.«

»Med aftalen er vores kunder sikret et langsigtet, professionelt salgs- og servicesetup, som vil komme svenske og norske landmænd til gode. Vi ser frem til at udvikle vores aktiviteter sammen med Danish Agro,« siger han.

Horsch og Danish Agro Machinery vil sammen være på Borgeby Fältdagar i Sverige 28.-29. juni samt til Agrisjå i Stjördal i Norge senere på sommeren.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle