Danish Crown Beef sætter krone og flag på udskæringerne

For at brande både virksomhed og andelshavere bedre har Danish Crown Beef sat logo og flag på alle udskæringer fra Holsted. Det handler om at vise kvaliteten frem, som bliver produceret hver dag, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Flag og Danish Crown Beefs logo kommer til at gå hånd i hånd, når udskæringer sendes af sted fra slagteriet i Holsted. Danish Crown Beef har taget beslutningen om at sætte logo på pakkerne, og det er for at sikre, at virksomheden bliver genkendelig for den danske forbruger.

Det skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.

"Vi har arbejdet med, hvordan vi kan brande os selv bedre og samtidig skabe genkendelighed for forbrugerne når de køber oksekød. Som det er i dag, kan det være vanskeligt at finde det danske kød i køledisken, men nu sætter vi både dansk flag og logo på alle udskæringer fra Danish Crown Beef i Holsted, og på sigt er det planen, at Aalborg og Sdr. Felding skal med ombord", siger Ivan Schmidt, der er COO i Danish Crown Beef.

For ham og resten af virksomheden handler det også om stolthed over det håndværk, som bliver leveret fra vores dygtige landmænd og hele vejen gennem processen på slagteriet.

"Vi rykker tættere på forbrugerne med dette tiltag, og det er samtidig med til at signalere, at vi står på mål for den høje kvalitet, som Danish Crown Beef leverer", siger han.. 

Krav til værdikæden

Også salgsdirektør Claus Hein er glad for det nye tiltag. Han lægger vægt på, at det kan være med til at Danish Crown Beef bliver synonym med dansk oksekød af høj kvalitet.

"Det her er med til at profilere virksomheden og skabe en sammenhæng mellem Danish Crown Beef og danskhed. Det skaber genkendelighed for forbrugerne, og dermed en præference hos både dem og slagtemestre, som kan se, at vi leverer kvalitetskød med dansk oprindelse", siger han.

Det skaber samtidig nogle krav til virksomheden, da logo og kvalitet skal følges ad.

"Der kommer til at være mere fokus på stabilitet i kvalitet og ensartethed i produkterne, og det stiller nogle krav til hele værdikæden, men det er samtidig noget, som vi er rigtig dygtige til, og som kunderne kvitterer for", siger Claus Hein.

Logoet og det danske flag kommer til at være synligt på oksekødsudskæringer. Det vil sige udskæringer som culotte, cuvette, mørbrad og lignende.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle