Danish Crown-chef udnævnt til formand for regeringens genstartsteam

Regeringen har nedsat et forum for genstart af dansk eksport efter corona-krisen, og i den forbindelse sat otte teams. Jais Valeur fra Danish Crown bliver formand for fødevarer-teamet.

Corona-krisen påvirker i øjeblikket de danske eksportvirksomheder, hvorfor regeringen og erhvervslivet ønsker at hjælpe den danske eksport godt igennem krisen.

Derfor har regeringen i samarbejde med erhvervslivet nedsat 'Forum for genstart af dansk eksport' og otte genstartsteams, der skal bidrage med input fra forskellige brancher.

Forummet skal komme med indspil til regeringen om, hvordan de mener, at regeringen kan hjælpe med at løse de udfordringer, de står overfor som følge af corona-krisen. Det skriver Udenrigsministeriet i en pressemeddelelse.

I spidsen for det teamet for Fødevaresektoren er Jais Valeur, CEO i Danish Crown.

Forum for genstart af dansk eksport består af ledere fra erhvervslivet og fagbevægelsen og skal bl.a. udpege, hvor udfordringer for eksporten kræver handling og hvilke tiltag, der kan gøre mest gavn i forhold til at understøtte danske eksporterhverv gennem COVID-19-krisen.

Formændene for de forskellige genstartsteams vil sammen med fagbevægelsen og erhvervsorganisationer mødes første gang med erhvervsminister Simon Kollerup og udenrigsminister Jeppe Kofod den 12. august.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle