Danish Crown og Coop starter kampagne - forbrugerne skal vælge dansk kalv

I et samarbejde med Coop vil Danish Crown gøre Dansk Kalv langt mere synlig i butikkerne. Det kan måske hjælpe trængte okse- og kalveproducenter.

De danske forbrugere skal i langt højere grad kende til Dansk Kalv som et koncept, der bygger på dansk kød fra Danish Crown og har bæredygtighed og god dyrevelfærd i højsædet.

Det skriver Danish Crown i en pressemeddelelse som begrundelse for lanceringen af et kampagne-samarbejde med med Coop.

"Vi har i nogle år efterhånden bygget Dansk Kalv op til stærkt kødkoncept med dyrevelfærd og bæredygtighed i højsædet, men det har været solgt under kundernes egne mærker. Med relanceringen får konceptet sin egen historie og logo, så Danish Crown og Dansk Kalv i langt højere grad bliver synlig for forbrugerne", siger Jacob Snog Ærenlund, der er direktør for forretningsudvikling i Danish Crown Beef. 

"Vi gør det simpelthen nemmere for forbrugerne at vælge, når de står ved køledisken. Vi ved, at de kvaliteter Dansk Kalv konceptet tilbyder, er eftertragtet hos forbrugerne, så i sidste ende forventer vi selvfølgelig også et øget salg", fortsætter han.

Kan måske hjælpe trængte producenter

Og netop øget salg ville være en god nyhed

Kampagnen kommer på et tidspunkt, hvor mange kalve- og oksekødsproducenter er trængte efter faldende priser og efterspørgsel som følge af coronakrisen og dermed at restauranter og større arrangementer har været lukket og aflyst. 

Også fødevareministeren Mogens Jensen (S) har fundet 2,5 mio. kr. til en markedsføringskampagne af dyrevelfærdsmærket, som omfatter bl.a. oksekød og mælkeprodukter.

Også adm. direktør Jais Valeur fra Danish Crown ved at okseproducenterne er pressede, men forudser at oksekødet vil vil underdrejet op mod et år endnu.

Relanceringen er synlig i Coop’s butikker fra mandag den 25. maj. Samtidig bliver der skruet op for synligheden både i og uden for butikkerne. Alt sammen med målet om, at forbrugerne køber mere Dansk Kalv og øger deres kendskab til det. 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle