Danish Crown udstationerer underdirektør i Kina

En af topfolkene i svinekødsafdelingen, Søren Tinggaard, posteres fast I Shanghai fra nytår.

Danish Crown opruster sin tilstedeværelse i Kina. Det fremgår af en nylig udnævnelse af Søren Tinggaard, en af topfolkene i Danish Crowns division for svinekød, der flytter til Shanghai i det nye år.

Det er offentliggjort, fordi Søren Tinggaard som følge af sin nye bopæl opgiver jobbet som bestyrelsesmedlem i Skjern Bank. Det oplyser banken.

"Baggrunden for udtrædelsen er, at Søren Dalum Tinggaard hos nuværende arbejdsgiver Danish Crown er udnævnt til Vice President China – Business Development med bopæl i Shanghai, Kina fra årsskiftet 2019/2020," hedder det i meddelelsen til fondsbørsen.

Kendt i Kina

Søren Tinggaard er kendt i offentligheden som en, der ofte kommenterer på udviklingen i svinenoteringen og afsætningen. Han har desuden de seneste år arbejdet intensivt med Kina, idet han var projektansvarlig på en af selskabets største investeringer - nemlig den nybyggede fabrik i Pinghu nær Shanghai til næsten 400 mio. kr.

Denne stod færdig i år, men bliver langt fra endnu udnyttet med fuld kapacitet. Alligevel talte flere topfolk i Danish Crown, herunder adm. direktør Jais Valeur om de langsigtede perspektiver i på sigt at åbne flere fabrikker med produktion af færdigvarer på svinekød rundt om i Kina.

Landbrugsavisen.dk forsøger at få en kommentar fra Danish Crown og Søren Tinggaard.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle