Danish Crowns andelshavere fortæller de gode historier på dyrskuerne

Danish Crown vil ud og møde forbrugeren på de danske dyrskuer. Med nybyggede udstillinger og virksomhedens egne andelshavere som ambassadører.

For første gang i mange år er Danish Crown igen at finde på Roskilde Dyrskue. Formanden for slagterivirksomheden, Erik Bredholdt, var taler ved dyrskuets åbningsfrokost, hvor han havde bevingede ord med om virksomhedens nylige synlighed på de danske dyrskuer.

”Nu har vi været væk fra dyrskuerne i omkring 10 år. Jeg er glad for, at vi er tilbage i en helt ny form. Vi har nemlig engageret de mennesker, der kender os og vores historie allerbedst. Nemlig vores egne andelshavere og landmænd”.

Det er altså de aktive ejere af slagterivirksomheden, der nu bliver ambassadører for Danish Crown rundt omkring i landet.

”De vil fortælle om dyrenes liv og landmandens arbejde og om virksomheden. Det er vores ønske at vores andelshavere skaber dialog, som gør både landmanden og forbrugeren klogere på hinandens forventninger”.

Man kan forvente at se Danish Crown på flere dyrskuer rundt omkring i landet, over sommeren, i det nye format.

”Vi har bygget tre rullende udstillinger Krone 1, Krone 2 og Krone 3. Med på skuet her i dag har vi selvfølgelig taget Krone 1 med”, sagde formanden med et glimt i øjet.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle