Danish Crowns datterselskab henter ekstra chef-kræfter internt

DAT-Schaub henter ny direktør internt i Danish Crown i rokade.

Den hastigt voksende Danish Crown-datter DAT-Schaub henter nu ekstra ledelseskræfter internt i koncernen.

Det sker, når Kasper Bremer Orloff om kort tid indtræder i direktionen for det ekspanderende tarmselskab som ny såkaldt COO, altså noget nær driftsdirektør.

Kasper Bremer Orloff er hentet fra et andet af Danish Crowns datterselskaber, nemlig det tidligere danske Tulip, der i dag hedder Danish Crown Foods, hvor han de seneste to år har været CFO, altså finansdirektør.

Fremover skal han i stedet ifølge en pressemeddelelse have som opgave "først og fremmest at drive tværgående initiativer i DAT-Schaub, herunder commercial og production excellence, samt at drive koncernprojekter i organisationen". 

Kasper Bremer Orloff har været i Danish Crown siden 2011, hvor han blev ansat i ledelsessekretariatet - blandt andet med ansvar for køb og salg af virksomheder. Derfor har han også været en del af den opkøbs-bølge, som DAT-Schaub har været igennem de seneste år under 4WD-strategien, hvor tarmselskabet har købt over ti virksomheder og er vokset markant til nu over 5 mia. kroner i omsætning.

Ledelsen i DAT-Schaub bliver dermed fremover på tre mand - nemlig adm. direktør Jan Roelsgaard, finansdirektør Morten Fredborg samt Kasper Bremer Orloff.

Detailboss skal give indsigt til Foods

Kasper Bremer Orloffs stilling i Danish Crown Foods er allerede besat af den 38-årige Signe Lind Jakobsen, der om få uger skifter fra et job som head of finance hos Salling Group, detailkoncernen, der ejer Føtex og Bilka.

"Jeg glæder mig meget over, at det er lykkedes at tiltrække en profil som Signe Lind Jakobsen til den vigtige position som CFO i Danish Crown Foods. Hun er både ung, erfaren og knivskarp, og hun kommer med en helt unik indsigt i, hvordan vores kunder arbejder, qua sin baggrund hos virksomheder som Rema 1000 og Salling Group", udtaler adm. direktør i Danish Crown Foods, Kasper Lenbroch.

"Jeg forventer, at vi med ansættelsen af Signe får en endnu bedre forståelse for succeskriterierne i forhold til at blive kundernes foretrukne leverandør, og vi glæder os til at drage nytte af hendes store erfaring og stærke forretningsforståelse, der helt sikkert også vil bidrage i udviklingen af vores virksomhed og ledergruppe", siger han.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle