Danish Pig Genetics indgår nyt samarbejde

Det nye, danske avlsselskab Danish Genetics offentliggør samarbejde med Ornestation Mors.

Danish Genetics indgår strategisk samarbejde med Ornestation Mors, der er en landsdækkende producent og leverandør af sæd.

Det skriver Danish Genetics i en pressemeddelelse.

Det nye samarbejde giver Danish Genetics mulighed for at sælge og distribuere genetikken til samtlige svineproducenter via et landsdækkende KS set-up. 

”Aftalen træder i kraft 1. januar 2019 og gør Danish Genetics i stand til at konkurrere på lige fod med andre aktører på markedet med sæd,” udtaler bestyrelsesformand for Danish Pig Genetics, Mads Kring. 

ornestation glæder sig over samarbejde

På Ornestation Mors er der også store forventninger til det nye kommende samarbejde, som man ser som en stor fordel for begge parter. 

”Samarbejdet med Danish Genetics betyder, at vi udvider paletten med svinegenetik af højeste kvalitet, og giver landmændene flere valgmuligheder. Dette har været situationen i mange år i andre lande indenfor EU, og er det nu også i Danmark,” fortæller direktør hos Ornestation Mors, Johnny Markussen.

Relaterede

Svin 18. sep 07:06

Danish Genetics investerer to-cifret millionbeløb

Med en millioninvestering i over 230 nye BoPil individ afprøvningsstationer satser det nye danske avlsselskab Danish Genetics nu målrettet på øget avlsfremgang indenfor foderudnyttelse til gavn for alle svineproducenter.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle