Det kan igen blive nødvendigt at bede nogle af producenterne hos Danpo, der er begyndt at lave den langsomtvoksende kylling, om at lægge sin produktion tilbage til den traditionelle kylling. Det fortæller administrerende direktør, Kasper Lenbroch.
Der har været sat turbo på omlægningen hos fjerkræslagteriet Danpo, der har store ambitioner om at være markedsledende inden for velfærdskyllinger i Danmark.
Slagteriet startede derfor allerede i 2020 en fuldstændig omlægning fra den almindelige danske kylling, der i medierne er blevet kendt som turbokyllingen, til de mere langsomtvoksende racer.
Men måske det er gået for stærkt for Danpo.
I hvert fald må fjerkræslagteriet formentlig bede nogle af...
Er du allerede medlem eller abonnent? Så klik på login
Køb adgang til denne artikel
Oven i får du:
- Fuld adgang til Landbrugsavisen.dk
- E-avis hver fredag kl. 15.30
- Daglige nyhedspodcast
- Daglige nyhedsbreve