Dansk robotvirksomhed åbner selskab i USA

Washpower åbner første datterselskab uden for landets grænser i Chicago.

Washpower, der på få år er blevet kendt for udvikling af vaskerobotter til primært grisestalde, sætter nu yderligere ind på at erobre det amerikanske marked.

I forvejen har Washpower, der siden 2016 har solgt flere end 1.000 robotenheder, solgt robotter til USA, men nu etablerer det nordvestjyske firma, der holder til i Glyngøre, et kontor i Chicago og ansætter samtidig Magnus Leth som vice president. Han får ansvaret for at drive salgsindsatsen i USA og sikre, at gode tendenser på det amerikanske marked fortsætter.

For Washpower er der tale om en milepæl, da det med stiftelsen af Washpower Inc er første gang, at Washpower etablerer et datterselskab uden for Danmarks grænser.

Magnus Leth, der kommer fra en stilling på det Danske Generalkonsulat i Chicago, blev kontaktet af Washpowers salgchef Lars Thejl i forbindelse med, at Magnus Leths rolle med at drive en virksomhedsalliance for udstyrsleverandører til griseproduktion og varetage kommercielle interesser inden for landbrugs- og fødevaresektoren.

Magnus Leth ser store perspektiver med Washpowers repræsentation i USA:

- Vi har et unikt produkt, som der er stor efterspørgsel på i USA, og som kun er blevet forstærket af den store mangel på arbejdskraft i landbruget. Jeg forudser vækst på markedet og glæder mig enormt til at komme i gang.

 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle